Kunstmatige intelligentie is geen sciencefiction meer
Voeg redactie@kennisportal.com toe aan de lijst met veilige afzenders zodat je deze e-mail altijd in je inbox ontvangt.
 
AI special
 

Special: Kunstmatige intelligentie op de werkvloer

 

Weinig trends spreken zo tot de verbeelding als kunstmatige intelligentie. Onze eerste gedachten gaan vaak naar films zoals The Terminator, The Matrix en Ex Machina. Maar AI is allang geen sciencefiction meer; bijna dagelijks gebruiken we een vorm van AI in ons privéleven en op de werkvloer. AI is dus dichterbij dan je denkt, daarom zetten we de interessantste AI-whitepapers van onze zusterportalen voor jou op een rij.

 
 
 
Big data en AI: wat mag en wat kan?
Van onze portal Managementbase
 
datagebruik

Data is de motor van digitale transformatie; daarom investeren meer bedrijven in technologie zoals AI. Vooral de bedrijfswereld gooit er behoorlijk wat geld tegenaan. Wat zijn de gevolgen voor onze privacy nu techreuzen steeds meer over ons weten? Waar ligt de grens tussen goed en ethisch onverantwoord datagebruik? Stof tot nadenken!

Download hier
 
 
 
5 problemen in het onderwijs opgelost met kunstmatige intelligentie
Van onze portal Technologie en Onderwijs
 
AI onderwijs

Het onderwijs staat onder grote druk. Een nijpend lerarentekort, stakingen, burn-outs bij leraren én de slechtere schoolprestaties van leerlingen domineren de krantenkoppen al jaren. De overheid en het onderwijs lijken niet in staat deze problemen op te lossen. In deze whitepaper lees je hoe kunstmatige intelligentie een deel van de druk op het onderwijs wegneemt.

Download hier
 
 
 
Kan elke organisatie aan de slag met machine learning? Ja!
Van onze portal ITWeekly
 
machine learning

Machine learning en AI maken steeds vaker onderdeel uit van ons dagelijks leven. Ook bedrijven ontdekken de voordelen en zetten slimme technologie in om meer uit hun data te halen of om processen efficiënter in te richten. Deze whitepaper laat zien hoe iedere organisatie, klein of groot, in 4 stappen start met machine learning.

Download hier
 
 
 
Zorg in 2030: Technologie houdt de zorg menselijk
Van onze portal Intohealthcare
 
roundtable digitale transformatie

Robotisering en kunstmatige intelligentie automatiseren veel uitvoerende taken in de zorg. Hierdoor blijft er meer tijd over voor menselijke taken. Welke digitale innovaties maken het leven van de zorgverlener en de patiënt nu al beter? Hoe ziet de toekomst van de zorg eruit? Je leest het in deze whitepaper.

Download hier
 
 
 
Welkom in de gemeente van de toekomst
Van onze portal Eburg
 
virtuele gemeente

Hoe ziet onze samenleving eruit als kunstmatige intelligentie alomtegenwoordig is? Volgens futuroloog Ray Kurzweil is het menselijke brein in 2045 voorbijgestreefd door het computerbrein. Maar hoe houden we zeggenschap over technologie? Welke ethische en juridische vragen moeten we beantwoorden over belangrijke punten zoals privacy en veiligheid?

Download hier
 
 
 

RIFF Content Marketing ∙ Joan Muyskenweg 22 ∙ 1098 CJ Amsterdam
+31 (0)20 787 1316contentmarketing@riffonline.com

LinkedIn Twitter

Je ontvangt deze email omdat je lid bent van Kennisportal. Meld je af.